Wie ben ik?

Nademee Naomi van Gent

Mijn naam is Naomi van Gent en ik ben van kleins af aan geïnteresseerd in opvoeding. Ik heb veel oppasadressen gehad, heb de pabo gedaan en heb mijn master tot ecologisch pedagoog behaald.

Naast Nademee werk ik als leidinggevende in de kinderopvang en ben mij aan het specialiseren in ‘video interactie begeleiding’. Met behulp van video opnames coach ik professionals in hoe je een kind kunt volgen en in kunt spelen op de initiatieven van het kind.

Mijn favoriete doelgroep is het jonge kind, 0-6 jaar oud, en natuurlijk hun ouder(s).

‘Ik zou andere ouders ook toewensen dat ze eens met jou konden sparren’

Betrouwbaar

Enthousiast

Flexibel

In mijn werk als leidinggevende in de kinderopvang, maar ook in mijn privékring ontmoet ik veel ouders. Als deze ouders met mij in gesprek gaan krijg ik vaak te horen hoe fijn ze het vinden dat ik mijn kennis en ervaringen met hen deel. Ze vinden het fijn dat ik naar hen luister, niet oordeel en meedenk op een manier die zij prettig vinden. ‘’Je moet hier echt iets mee gaan doen Naomi!’’ werd er regelmatig tegen mij gezegd. ‘’Jouw manier van contact maken met ons als ouder en met het kind is zo prettig’’. ‘’Ik zou andere ouders ook toewensen dat ze eens met jou konden sparren’’.

Vanuit de vele gesprekken met ouders, mijn passie voor kinderen en interesse in pedagogiek is ‘Nademee’ ontstaan.