Wie ben ik?

Nademee Naomi van Gent

Mijn naam is Naomi van Gent en weet al vanaf dat ik zelf een kind was dat ik graag met kinderen wilde werken. Ik heb de Pabo gedaan, een master ecologische pedagogiek en ben gecertificeerd beeldcoach. 

Na de Pabo ben ik in de kinderopvang gaan werken. Startende als pedagogisch professional, maar al vrij snel doorgegroeid naar leidinggevende. Ondertussen heb ik bij drie verschillende organisaties als leidinggevende mogen werken. Super interessant, omdat ik hierdoor ook met veel verschillende visies in aanmerking ben gekomen. Sinds januari 2023 werk ik als trainer bij Edux en verzorg ik trainingen voor pedagogisch professionals in de kinderopvang. Dit zijn pedagogische trainingen en beeldcoach trainingen. Hierbij coach ik de professionals in hoe je een kind kan volgen en in kan spelen op de initiatieven van het kind. Naast mijn werk als trainer help ik met Nademee gezinnen die het fijn vinden als ik met ze meedenk over de opvoeding.

De doelgroep waar ik de afgelopen jaren veel mee gewerkt heb is het jonge kind (0 – 12 jaar).

‘Ik zou andere ouders ook toewensen dat ze eens met jou konden sparren’

Betrouwbaar

Enthousiast

Flexibel

De afgelopen jaren heb ik veel ouders ontmoet; zowel via mijn werk als in mijn privé kring. Als deze ouders met mij in gesprek gaan krijg ik vaak te horen hoe fijn ze het vinden dat ik mijn kennis en ervaringen met hen deel. Ze vinden het fijn dat ik naar hen luister, niet oordeel en meedenk op een manier die zij prettig vinden. ‘’Je moet hier echt iets mee gaan doen Naomi!’’ werd er regelmatig tegen mij gezegd. ‘’Jouw manier van contact maken met ons als ouder en met het kind is zo prettig’’. ‘’Ik zou andere ouders ook toewensen dat ze eens met jou konden sparren’’.

Vanuit de vele gesprekken met ouders, mijn passie voor kinderen en interesse in pedagogiek is ‘Nademee’ ontstaan.